Gratulerar

Godkväll.
Imorgon fyller Ellinor Magnusson år. Härligt, något att blogga om. Självklart är jag även glad för hennes skull. Jag säger grattis redan nu... Grattis! Nu är det meningen att jag ska skriva någon smörig beskrivning av henne, så ja. Ellinor är en underbar person, verkligen, hon har ett hjärta av renaste guld och förgyller min dag hur bittert den än började. Alltid! Hon är glad nästan jämt, inte sådär irriterande glad som vissa kan bli och då vill man slå ut några tänder på dem, utan sådär smittsamt glad. En vacker flicka jag älskar en massa helt enkelt!



En blid på henne också!

Från en sak till en annan.. jag har upplevt en någorlunda smärtsam helg, så som de flesta i engelska, kan jag tänka mig. På fredagen hade vi sportsday, direkt efter det har jag varit ute och slösat bort mitt liv till sisådär 9-10 på kvällen, då jag kom hem och somnade nästan direkt. Nästa dag fick jag en sån galen träningvärk.. eller ja, den fanns där iallafall.

Jag såg Pirates of the Caribbean också eller hm. Jag har aldrig lyckats stava det rätt. Filmen var inte en besvikelse direkt, men det var nog för att mina förävntingar var rätt låga. Jag misstänkte att fjärde filmen var en film för mycket och jag hade nog rätt. Redan i första minuten började skaparna upprepa sig så mycket att man blev ledsen. De förstörde alla de tre första filmerna för mig med denna. Drog samma skämt och story en gång för mycket helt enkelt. Resultatet blev ganska förutsägbart. Jag läste en recention av den filmen också, lite överdriven sådan, där de kallade Johnny Depps skådespeleri för partytrick och det enda positiva med filmen hans fördelaktiga utseende. Bullshit. Penelope Cruz är ju rätt fin hon också :)

Idag har jag spenderat det mesta av kvällen med att göra en art läxa, helt onödigt egentligen, en hel del av mina arbeten saknas och jag tror knappast på att jag kan få ett bättre betyg än g... Synd det, men för sent att tänka på det nu.

Finns en låt jag vill att ni ska höra också, Screaming Bloody Murder av Sum 41. Väldigt bra låt, från deras senaste platta är jag ganska säker på. Jag älskar hur det här bandet blir bara bättre och bättre med tiden, tvärtemot alla andra band..sigh. Nu låter de lite åt Panic At The Disco hållet tycker jag. Den här låten i alla fall. Jag läste i en kommentar att introt liknar A Little Piece of Heaven av Avenged Sevenfold. Nog ligger det lite sanning i det. Eller vad tycker ni? Jag menar..eller vad tycker du Jessica? :) 




"God's got a plan for me?
Well I'm gonna tell you one thing
I don't have the patience or the time."

Förlåt ni som bryr er för att mina inlägg kommer så sällan, men jag skriver hellre när jag har något at skriva om än göra jävla dagbok/outfit blogg av det här. Inte för att jag någonsin skulle ha gjort det. Ehee. Godnatt bara. 


Kommentarer
Anonym skrev:

naaaaw! va sööt :D tack så mycket:)



love you my darling! <3 <3

2011-05-23 | 22:28:52
Blogg: http://ellima.blogg.se/
Jessica skrev:

True that, my good sir! :D

2011-05-24 | 19:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0