En samling klagomål

Jag är ganska slut. Dagen spenderade jag på att springa efter barnen i praon och umgås med olika vänner. De korta mellanrummen mellan dessa händelser hällde jag i mig kaffe i liter för att försöka hålla mig någorlunda vaken.

Men vem bryr sig om vad som händer med mig, vad händer i världen? Nån jävel har gift sig igen, massa kungligheter och skit. Det är som Victoria och boxer Robert grejen igen, förrutom att bruden var söt! :)

Och det är allt jag vet om världen. Har inte sett svenska nyheter på tre veckor tror jag. Det ni! Dock kan jag säga att imorgon är det Valborgmässoafton, tror jag att det heter. Dessa tjejor



ska någonstans då. Det blir kul! Den här bilden slumpade jag fram btw, inte alls tänkt att jag skulle flasha mina tänder på detta vis.

Aja, fuck this. Nu ska jag sova, natti.


Hälsningar från a FEMALE.

Det är så jävla varmt.
Idag har jag varit ute i T-shirt hela dagen. Syndigt underbart. Jag förmodar att vädret ska vara bra i Sverige också? Jag hoppas det inte är det though.

Vad är det jag har gjort. Jag har grillat korvjävlar vid en liten liten sjö, som är helt turkos (smaragdgrön om det ordet finns på svenska?). Jag hörde en unge fråga någon annan unge om denne tror att jag är en pojke eller flicka. Jag ska flå nästa unge som jag hör säga så. Annars har det varit en bra dag.

Imorgon hoppas jag på att få ett tillfälle att slösa lite pengar. Egentligen är inte shopping riktigt min cup of tea, men jag måste erkänna att jag inte klarar mig på endast t-shirts och ruttna jeans i längden.

Ouh, det där måste ha varit hemskt tråkigt att läsa. Jag beklagar.
Jag bifogar en bild, så att ni rycker upp er lite. Här är den enda bilden jag har från Polen än så länge. Tjejen på bilden är inte jag. Denna tjej blev favoriserad av bowlinghallen och fick fem kast per gång, medans vi dödliga fick bara två var. Då haver vi rett ut det.



Förresten, så är jag glad! Jag känner mig mycket mer hemma I Polen än Sverige, fortfarande. Jag kommer bli ledsen när jag åker tilllbaka :c Onödigt info much?


Hälsningar från en bättre plats

Omfg jag kan göra mellanrum igen. Just nu skriver jag från soffan i min pappa lägenhet i Szczecin. Szczecin ligger i Polen. För tröga sverigedemokrater som inte vet det ehe. De senaste dagarna har jag levt nästan helt utan internet. Lyckligaste dagarna i mitt liv. Nu har jag fått liv i min data och blivit såhär bitter igen. Internet påminner mig om all jävelskap jag har lämnat i Sverige, och även om de få människor jag redan börjar sakna.

Annars har min vistelse här varit underbar hittills. Förrutom första dagen, som jag spenderade i Berlin. Jag hade inte sovit natten innan och somnade så fort jag satte mig någonstans, bland annat en parkbänk. Lägg till plötslig pollenallergi och att huden på min vrist är borta (ont) så var det en jävla fin sightseeing.  När vi kom till Polen blev det jävla fint dock. Det orkar jag inte berätta om dock, jag är trött på det här nu. Ni får en bild där jag misshandlar en chey jag tycker om en del egentligen. Det där oranga är blod, vad trodde ni? 



Nu ska jag dricka te. Det gör man minst fem gånger varje dag om man är en del av min familj. Utan socker dock, då blir det att sova under en bro. Kaffe tre gånger per dag också. Utan mjölk eller socker där också.

Ni hör inte av mig imorgon.


I'm coming home

Jag hatälskar att vara såhär busy som jag är. Älskar, för jag jobbar så jävla bra under prss. Hatar för jag gillar inte att göra något. Överhuvudtaget.. Eh, i alla fall. Det här är mina sista timmar i Sverige, så NJUT. Egentligen borde jag ha lagt mig nu, men fyra timmars sömn är på tok för mycket. Äckligt lyxigt. Vad pratade jag om... ja, jag ska till Polen nämligen. Det är asnajs. Främst för att jag ska träffa min pappa, men också se min hemstad för första gången på två år. Skandal.. men kul blir det! Mer än kul. Ni som har flyttat från sitt hemland förstår mig. Sakna mig inte för mycket nu. Ta hand om er. Jag gjorde inte det och nu kan jag inte gå. Lite problematiskt det hära.

Sponge Bob

En av de mest stressfyllda veckorna jag har upplevt i åttan börjar gå mot sitt slut. Bra fan! Har just spenderat 8 timmar på en essay till engelskan, underbar slöseri på liv. Slöseri är det, eftersom det jag skriver om är bullshit. Jag klankar ner på elever som stressar i skolan i en sista minuten essay klockan ett på natten. Ah, the irony. Oh well, min hjärna känns som en vattenfylld svamp just nu, inget vettigt kommer ur sånna vet ni. Därmed avslutar jag denna samling av bullshit. Men först en note till Jessica... Jag verkar faktiskt ha hela 4 trogna följare så.. vad säger du nu då? ;) Nånting med stil du suger, jag vet :(

Hur man slösar tio minuter av sitt liv.

Whoop, jag skriver igen. Ifall ni inte såg det.. Oh well, vad gjorde jag idag. Jag halsade hostmedicin. Det gör en glad. Det som inte gör mig glad är den här bloggskiten. Den gör mig arg. Varför bloggar jag? I'm going gay. Vad mer? Jag skulle kunna berätta om den enorma postern jag släpade hem idag. Eller vad jag har inplanerat på lördag. Eller om att jag ska resa bort om ett par dagar. Eller att jag är wonder woman. Men det gör jag inte, det är ni inte värda. Vilket lämnar mig med ingenting. Jag har ingenting att skriva här. Men istället för att klaga som en liten bitch på bloggtorka tänker jag bara avsluta här. Grattisduharjustslösatbortfemminuteravdittliv.

I bring more lameness to the world.

Hej! Läser du detta är du en galen stalker som fortfarande läser mig blogg efter att jag inte har bloggat på månader... eller så är du Jessica :) Hej Jessica! *paus* Okej, så anledeningen till att jag inte har bloggat är att bloggar är lame. Anledningen till att jag bloggar nu är att egentligen borde jag plugga. Då verkar allt plötsligt så jävla interessant. *paus.* Ja. Helt ärligt kommer jag inte ihåg vad det är man brukar skriva i bloggjävlar. Jag kan väl berätta om min dag. Det är interessant. *paus* Min dag, ja. Jag spenderade mesta tiden hos ovannämnda Jessica, tillsammans med Joanna Szymanska. De gillar jag. Därför umgås jag med dem ibland. *paus* Vi spelade Kinect, som jag tror att det heter. Jag skriver att jag bara tror det eftersom jag är en osäker person som inte vill göra sig själv sårbar, därför påpekar jag att stavningen är något jag inte är en mästare på, inte spel heller för den delen. Nu kan ingen påstå att jag säger annat. *paus* Det här var kul. Det borde jag göra oftare. *paus.* WRONG. Inlägg utan bilder är tydligen inget kul. Ni vill bara ha massa färgglatt och textlöst att titta på. Ignorant bastards. *paus.* Jag hatar svengelska. Jag har blivit det jag hatar. *paus.* Bilder som sagt. Det blir inga bilder. Jag återkommer med det. All paus i texten beror på att jag inte kan göra mellanrum i texten. Text utan mellanrum OCH bilder är nog mer än vad någon kan tåla. Det är som om jag skulle sticka er i ögonen med en rostig kniv med jämna mellanrum. Egentligen så hjälper "pausen" inte heller. Det är snarare som om jag skulle vrida kniven också. Varsågod.

RSS 2.0