Gah.

Awmigad nyår är så jävla knas. Aja är trött som fan, ska lägga mig och skita i det här tills imorgon. Mhm mh, känns skönt ♥
Vilket betyder sjukt mycket att göra imorgon. Vad ska man göra -.-'
Btw, de har öppnat en second hand butik i Jakan :D Me love! Jag, Maria & Ellinor var där igår, det var jävla awesome helt enkelt xD Hatar mig själv för att jag inte köpte en jääätteawesome kavaj. Och den är säkert borta nu xD Men vad ska man göra..

Idag var jag med Jessica, attacerade jäveln fan när jag såg henne, hon har ju vart borta en vecka D: Men kul hade vi! Kollade lite youtube... och drack te.. och cola.. hehe, lättroade är vi.

Anyways, vad ska jag göra imorgon. KOmmer antagligen vara dödstrött, eftersom mit element har börjat låta på sistone och det gör mig lite.. mörkrädd. Höll mig vaken hela natten förrigår :( Damndamndamn.

Anywho, nu ska jag sova. Ha det bra. 


Merry Xmas

Firts of all, god jul alla! Hoppas ni har fått mycket fint :')

Och för att ni ska catch up lite.. förrigår var jag hemma hos Maria tillsammans med Tessie, snackade mest om nyår :) Jävla trevligt ^^

Igår, städade jag hela jävla dagen. Jobbig dag, men ack så fint det blev :') Vi köpte julgran också, klädde den jättefint :'D Pyntade tv:n, dörren och några växter vi har där hemma också ^^ Mycket vackert med andra ord.

Så idag. Första delen av dagen, städade jag mer.. yeah.. Gjorde massa mat, mest bakade med systern. Sen åkte vi alla tre för att hämta upp min pappa från Arlanda. Som jag förresten inte har träffat sen påsk, heh. Vi fick vänta minst 1,5 h. Roligt värre ;) När vi äntligen kom hem hade vi inte ens börjat med att laga middan, och när vi skulle öppna paketen var klockan redan typ halv 9 xp Men jääättefina julklappar fick jag :'D En bok som verkar jävligt najs faktiskt, nån ansiktsmask *för "oljig hy" thanks a lot fan xD*, haha hemnycklar, tappade bort mina för hundra år sen xD, sen en skiva av The Black Keys, aldrig hört talas om de tidigare, men de är faktiskt rätt trevliga att lyssna på :') Blir nog inget favoritband, men ändå skön musik på nåt sätt. Och de allra bästa presenten, en converse ryggsäck, exakt en sån som jag har velat ha i en jääävla lång tid *yey xD*, Ozzy Osbournes platta Scream :DDDDDDD, och hans självbiografi :D Speciellt på den sista blev jag sjukt glad ^^  Så ni vet.

Så det var in julafton lite kort xD Lite mycket städning och matlagning, och sittande i bilen och Arlanda, men det var awesome. Så yey ;)


Tekanna

Igår åkte Ellinor iväg, imorgon åker Jessica iväg :( Så ni vet. I alla fall, me sad.
Anyways..Idag passade jag på att vara med Jessica så länge hon var kvar :D Det var ju roligt. Vet inte ens vad vi gjorde, mest typ.. satt och planera nyår.. Iaf. Kuligt :3

Eh. What else. Jag sitter och äter äckliga chokladgrejer och dricker vaniljte direkt från tekannan, för jag hitta ingen kopp :c Förrutom Jessicas, fast den har tjejbaciller :D<3



Och här har ni en relevant bild. Helt sjukt.


Falalalala

Right now är jag väldigt stressed out, har inte köpt några julklappar, har inga pengar alls + det är bara två veckor kvar till nyår.. Så ni vet..

Anyways, idag var jag, Tessie och Ellinor M hemma hos Maria, som hade lite julfest :') Vi tittade på film, fikade, vandrade runt lite... en riktigt mysig dag med underbara tjejer. Älskar er alla <3

Och btw. Nyår kommer bli grymt<3


Some pictures from today.

Freaking love those.
We're all like



OMFG he's killing me and Jessica just sitts there like finelly.. *Damn dude, you look like really evil..*




Then she goes all innocent and like let's all be friends and I go like hell no



Then I loose the fight and I go like let's do it your way then..




And then I go like all Red Bull and stuff and Jessica is like really happy and Pontus goes all Colgate smile

Whoop!


LOV BABY!

Idag = Asrolig jävla dag.
Idag hade vi avslutning, azzum! Massa preformence i skolan, rockband *Jessica var så jävla bäst, just sayin...* Sen sjöng några till, jättefint :') Och Eric Turner kom till skolan.. former teacher yes.

I alla fall! Vi fick betyg, är jävla nöjd, Mvg i engelska, svenska & polska. Vg i franska, alla so ämnen och science. G i idrott, musik och slöjd. Så det var fint. Förrutom att sen tappade jag bort pappret med betygen D:

Efter skolan hade vi massa snöbollskrig, jag såg jääätterolig ut sen :D Sen ja, jag och Jessica gick till Pontus en stund, sen lekte vi en massa hemma hos Jessica alla tre :D Jättefina kort och jättemycket fight (y)

Fin början på lovet iaf. Imorgon ska jag kanske på filmkväll hos Maria, kanske inte...
Så ni vet...

Yes :)


Partaaaayy

Så. Idag.
Födelsedagsfest hos Jessica :D Ah, så jävla kul! Sådär i efterhand mår jag bara så jävla bra. Vi körde lite alá sanning eller konka, vad man tycker om varandra och så. Det var en riktigt..egoboost så att säga. Men that's just me being emotional (Hej Jessica.) ;) Iaf great time, great time.

Efter detta fenomen gick jag hem till Tessie och vi planerade lite inför min nyårsfest (eller Tessies och Marias fest hemma hos mig, haha) jag tror det blir så jävla great. Längtar som in i helvete.

Och sådär fint på slutet. Grattis igen Jessica, du är världens vackraste, du har inte den minsta aning hur lycklig du gör mig. Du betyder mest :)<3



Hahah. WHOOP.


You look like a geek, but you're still stupid

Jag fick Mvg i slutbetyg i engelska och en random snubbe sa att jag har fint hår idag. Suck on that :D
...
Anyways...
...

Jag har ingenting interessant att skriva om, så vi gör såhär.

Jag ger er en bild att titta på.




Hahahahåhåh I'm like the biggest geek ever! Whoop!




And if I claim to be a waise man, it surely means that I don't know

Igår pluggade jag matte. Yey. Var knappt trött, men så fort jag öppnade matteboken somnade jag. Tre gånger lyckades jag somna iaf. Vilket råkar sakta ner processen, så jag pluggade till runt 2 på natten. När jag gick och la mig var jag halvdöd, och när jag kom till skolan så ändrade sig tydligen läraren att nej fan, jag tar in böckerna efter lovet istället. Härligt. Nejmen.. är väl bra att få det gjort...

Annars då. Livet rullar, what can I say ;) inga läxor mer på typ 4 veckor? Jätteovant att kunna slöa utan att stressa över nåt skit man måste göra. Sjukt jävla najs!


Don't mess with da techer. She'll cut your ass. Eller nååååt.



Which reminds me. Jag hämtade mina glasögon idag! Mörkbruna geekbågar, rosa på insidan :D Allting är väldigt litet i dem och i kanterna blir allt förvrängt, plus så ser jag sånna irriterande blåa typ 3d sträck. Men förrutom det, ser jag perfekt.

Och. Gillar du inte denna låt är du äcklig :(
För detta, människor, är da shit.
Tror dock jag tog en konstig video, slutar ganska random. Eh.
Kansas - Carry On Wayward Son <3


RSS 2.0