Skolfoton balalal

Hellu people!
Lite kort om dagen, så har jag haft skola i hur många timmar som helst, sen köpte jag pudding & choklad, tog bussen tillsammans med Jessica ponken och diskuterade mycket livsnödvändiga saker! Dagens höjdpunkt var att dra till centrum på SO:n och snacka med lite crazy wannabe politiker och mobba sverigedemokraterna.

Imorgon då, då är det skolfoto! Fab! Älskar faktiskt att ta skolfoton, alla är så fina, man slipper en del av vissa lektioner, sen kan man se rolig ut på korten och sen klaga ihjäl sig på hur ful man blev ;D Fast individuella är lite läbbiga när man ska le mot en jävla kamera som någon fjolla :O Men lite kul ändå I guess! Nu vet jag att ni är jätteinteresserade av vad jag ska ha på mig imorgon and I shall go for.. någon band T-shirt och jeans skulle jag tro xD Eller så anstränger jag mig kanske liiiite mer. Kanske :) Oh la la liksom!


Random

Hey folks!
Idag har man inte gjort mycket, åkte till Stinsen & stan med mamma & Julia och det var väl trevligt! Jag köpte dock ingenting, även om jag har 800 kr att schoppa för denna månad! Känns great, men jag lyckas aldrig hitta något jag gillar när jag har pengar, hehe. Min inspiration är på topp när jag har gjort slut på alla pengar xD.

Menmen, jag googlar lite för inspiration och sen blir det skitbra! Intresseklubben antecknar haha.

Annars då. Det tog mig typ tre timmar att skriva denna inlägg. Jag har gjort slut på 400ml hårsprey sen jag kilppte håret. Alltså en månad. Haha, innan jag klippte mig hörde jag att kort hår är billigt och tar mindre tid att fixa på morgonen. My ass. Men det är det värt! Jag borde lägga mig nu, blä. 8:an är jobbig. Typ det! Puss :D<3



I've got to do it my own way

Hellu people!
Nu har jag inte bloggat på ett tag... tänker inte skriva vad jag har gjort de senaste dagarna coz' let's face it. You don't give a shit ;) Men idag efter skolan vart det iväg till Lillinor för en liten mysig födelsedags middag :D Jag och Ellie M köpte världens coolaste present till födelsedagsbarnet! Jag packade två vanliga skrivböcker jättefint och skrev att det var från oss två. Hon packade upp och blev lite "Nej men oj, tack, det här måste ha kostat er typ.. 10 spänn...". Sedan trollade Ellie fram en jättefin väskla som jag köpte och som vi fyllde med minst tre kg godis! Och allt till henne :D Det lönar sig att ha världens coolaste friends ya know.

Okey, lite lålttips också... alltså den här låten. Awesome. Och det är en av de riktigt få låtarna som jag någonsin känt igen mig i, hehe. Azzum!

Anouk - Nobody's wife


Busdrivers suck

Hey people!
Vampires suck var nog den roligaste filmen jag sett på.. länge iaf! Jag lästre nyss någon slags recention av den, där tjejen skrev att hon tyckte att den inte hade någon handling. Sant, men det var nog det jag gillade mest, den var helt utan någon mening och handling, ingenting hängde ihop och det blev bara galnare för det xD Jag garvade så jag grät! Riktigt jävla sevärd enligt mig alltså ;)

Dock var vägen till bion lite av ett helvete... jag kom till stationen (där jag skulle träffa Lillinor) lite för tidigt, men då ringer hon och säger att tåget kommer halv, alltså efter att vår buss har gått. Så vi bestämmer oss att jag tar bussen från Jakan och hon går på i Barkaby. När jag gick på bussen var busschauffören jävligt bitchig och sa att jag messade fel grej (hade smsbiljett) och att jag måste gå av. Så jag fick lite panik, men jag tog tåget till Barkaby och så skulle jag gå på samma buss i Barkaby istället, haha. Men de ville han inte släppa in oss heller och skrek och dampa, och jag förlorade typ 60 spänn på onödiga biljetter :@ Inte okej! Men sen kom en annan bus och den chauffören släppte på oss direkt. Bra det iaf... och att Lillinors pappa skjutsade oss tillbaka sen. (:


I Biblan med en kanin

NU har mitt manliga besök dragit vidare och det är låångt kvar tills jag ska till Vällingby med Lillinor... så för att inte dö av tråk så ska jag till Bibblan i Jakan och låna lite Harry Potter, bara för att jag inte är nördig enaught. Och om jag inte hittar något så lånar jag lite skivor som tröst. Inte för att jag kommer lyssna på dem så mycket, utan för att skivor är coolt. Bwahaha.

Kaninväskan följer med, såklart.



Helt bedårande, jag vet.


Bläckfisk

Arght, råkade just ta bort ett helt inlägg... Fan!
Iallafall... Imorgon kommer jag ha en lite mindre seg dag än idag (Thank God, har haft ganska tråkigt idag, haha) På förmiddagen kommer snubben från igår hit, om ni minns honom. Blir nog kul! Sen drar jag till Vällingby med Lillinor, vi ska nämligen se Vampires Suck där! Woho, det ser man fram emot :D

Ja, bara så ni vet var jag håller hus x)

Haha, tänkte lägga ut någon random bild bara, så blev det den här.



Ps: Det här inlägget får vara "Vardag", ehe.


Leka med håret är det enda rätta när man har tråkigt.

Hey people!
Idag har jag haft en förjävligt seg dag, satt bara hemma och kom på lite nya sätt att styla håret, har stylat på samma sätt i typ två veckor nu, måste ha lite omväxling, haha ;) Såhär ser jag ut idag iaf!



Samma jävla T-shirt jag alltid har, allt hår sönder-plattat och sönder-sprayat för att det ska ligga åt samma håll + lite backslick på andra sidan med en liten diskret rosett, lite starkare make up än de senaste dagarna (har saknat att ha massa eyeliner överallt), två klockor & armband på samma handled (för att se lite rik ut*) och MCR svettarmband på andra! Plus lite fjortisput med läpparna och hjärta med händerna och voila!

* Att ena klockan och armbandet är presenter och att den andra är gammal, billig och sönder är en helt annan grej... ;)

Fy fan, nästa gång jag får lite pengar måste jag köpa en massa hårinpackningar och värmeskydd, mitt hår är verkligen slitet och risigt nu x) Tur att kameran är lika risig, så det inte syns.

Nu vet jag inte riktigt under vilken kategori jag ska sätta denna inlägg, vill inte sätta under "vardag", som jag gör typ med 99% av alla inlägg, haha. Så jag lägger in en låt så får det bli musik! Ehe.

Den här låten är jävla underbar, tror jag skrivit det förrut, men älskar att lyssna på Bullet For My Valentine, speciellt när jag är arg eller ledsen eller annat skit ;) All damp bara rinner bort då. Iallafall, denna låt är en massa bra, älskar den viskande rösten, speciellt i början när han sjunger "Am I going insane". Haha, jag får rysningar. Ni som inte gillar långa intron, spola fram till 1:15 ungefär.

Bullet For My Valentine - Your Betrayal 


Pudding

Hey folks!
Vafan, är det verkligen fredag idag? Veckan gick riktigt jävla snabbt...jag minns att förra året var det lite av ett helvete att komma tillbaka till skolan, jag ville ha sommar ;) Men nu gick det riktigt smooth. Naturligt :D Idag var det en helt okej dag, svenska, science, livskunskap, lunch & engelska, vad ska man säga. Måste bara säga att det går riktigt underbara tjejor i min klass, man är inte ensam en sekund xD Efter skolan gick jag och köpte pudding i Lild med Jessica,vilket är faktiskt big deal, såg fram emot det sen igår då jag fick fem spänn av Julia, tog med en sked till skolan t.o.m. ;) Pudding är bra<3

Efter det skulle en snubbe komma hit (Mr.16 år-snygg-solbränd-muuuskler eller vad jag kalla han xD xD) men min mamma var hemma så vi stack till stranden istället. Ganska mys faktiskt, förrutom alla myror. Aja, helt bra dag då (; Nu ska jag vara en snäll flicka för en gångs skull och läsa eller göra läxor eller något annat bra :) Kisses<3


Torsdag

Hej folks!
Idag vart man i skolan, vad trodde ni. Helt okej var det, började sent som fan och ja. Engelska sööög, på matten fick vi vöärldens bästa placering, jag sitter med My, bakom Pontus och min bänk är precis bredvid Jessica! Alla tummar upp. Science satt jag med My & Ponta, också najsigt. Sen bara franska och hem. :D Fick 5 spänn av Jessica idag för att jag inte rörde My på hela dagen :p Mycket bra att veta... Det som var sämt idag var att jag harblivit förkyld, det är ju lagom helerious. Speciellt om jag ska träffa Mr. 16år-solbränd-muskler som fan-snygg imorgon. Theheh så ni vet var ni har mig ;))))) Pusss


Vällingby

Hey folks
Lite snabbt så var jag med Tessie igår, efter skolan dårå. Idag var det rätt okej in tha school, lite tråkigt men inte så som igår. Efter skolan åkte jag med Becca, Lillinor och Ellinor till Vällingby för att träffa Beccas kille x). Smått blyg är han, så han blev ganska irriterad på mig, Lillinor och Ellinor efter ett tag, för vi är ganska frammåt vet ni :O Thihi, han sa att jag bitts. Jag fattar inte vad han menar. Men trevligt har det vart iaf. Nu ska jag dricka lite O'boy och läsa Harry Potter ;) Som jag alltid gör! Ha det bra!


Let's burn the school

Okey, då var första skoldagen avklarat. Får lust att skjuta mig själv eller något när jag tänker på att det är bara första dagen av alla det här året. Det har varit otroligt tråkigt. Verkligen nog det tråkigaste jag varit med om på ett tag. Två timmar i sträck snackade mr.Bryant om allt och ingenting. Vi fick våra platser och tydligen ska vi sitta sådär alla lektioner, hela läsåret. Va fan liksom?! Kan inte säga att jag är skitnöjd med platserna direkt. Men skulle vara helt okej om jag satt där en lektion. Inte alla! Fan asså.

Har lite damp just nu, två timmar av skolan tog kål på mig, haha. Lyssnar på Bullet for my valentine, de är så bra när man är arg, man mår bättre direkt ;) Senare idag ska jag till bibblan med mor och skaffa ett bibliotekskort. Har redan tappat bort tre på typ ett år hehe. Fyra om man räknar med skolans. NU ska jag droga lite mer kaffe och se om det kanske väcker mig lite. XoXo..


Ägd jag blev..

Någon liten kille som jämt brukar skrika efter mig och vet vad jag heter av någon anledning - Vad har du gjort i sommar då, Joannaaaa?

Jag- Asså vem fan är du?

Killen - Öö...Din...Mamma!

Bra där grabben.

För övrigt har jag då vart i stan med Ellie M idag. Hon köpte en tjocktröja, jag ingenting dårå x) Vi gick lite fram och tillbaka på Drottninggatan, det var en massa folk där idag! Trevligt var det ändå. Tummen upp. Lite senare var jag med Tessie liten stund också. Jävligt najs. Och nu ska jag lägga mig. Blä. Men det är ju skola imorgon, om någon missat det... x) För mig iaf. Eh. Godnatt<3


Sista dagen av sommarlovet..

"#¤%&""#!! Imorgon börjar skolan! Fuck helvete, var tog sommaren vägen??!! Eh..
Idag har jag varit skitduktig btw, satte väckarklockan på sju, och vaknade till och med! Sen gick jag ut och joggade. Jag bara drog på mig leggins och gick ut i samma T-shirt som jag sov i hehe. Jag är smart så jag glömde ta på mig ngn bh, haha. Bekvämt ;) Idag ska jag till stan och shoppa med Ellie M! Har inga pengar själv, men vad ska man göra ;) Pussen på er


Heat of the moment & All out of love

Hej folks!
Idag har det varit en riktigt lyckad dag. Började med att jag och Lillinor stack till stranden, vi såg några av Jessicas små grannar, de som brukar alltid putta in folk i vattnet så fort de kommer upp på bryggan ;) Men idag var de bara två och orkade inte slänga i oss, så de bad några äldre killar (sisådär 16 år, riktig najsiga, de flesta) sen hade vi lite "putta-i-krig", hehe. Blev speciellt friendly med en av killarna, som vi körde brotning i vattnet med senare. Den som förlora skulle bjuda på en glasss eller läsk. Haha, vi förlora tåv gånger. Och killen hade kul och passade på att  tafsa en massa. Well, ska man ha kul så ska man ;O  (a) Senare fick vi hans nummer och stack därifrån. Vi köpte glass & pudding och fikade lite hemma hos mig ^^ Spelade en massa film och lekte ute i lekplatsen ;D Jätteroligt hade vi! Men nu till något annat!

Klassiker ftw

Air Supply - All out of love



Asia - Heat of the moment



Underbara<3


Torsdag/Fredag

Goddagens folks
Idag vaknade jag sjukt tidigt, vilket är bra med tanke på att skolan börjar skitsnart. Men jag har vart skittrött hela dagen. Igen. Eh.. Iallafall, idag skulle jag åka med min mamma till Jakan och skaffa ett bankomatkort åt mig. Bättre sent än aldrig. Men tydligen så måste man ha båda föräldrarnas underskrift för att få ett kort nu. Great. Just great. Annars kan man ju alltid förfalska I guess...

Mycket mer än så har jag inte gjort, låg hemma och läste en massa, var ute med Tesie en snabbis också mot kvällen, men sen fick jag sån jävla helvetes mensvärk att jag var tvungen att gå hem. Helvete hoppas skiten är över imorn. Så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Riktigt jävla najs faktiskt ;)


Snark...

Hey guys!
Helt oförklarligt hur trött jag är, gott folk. Igår hade jag över Jessica, Tessie, Ellinor, Lillinor, Joanna S, Nicki, My och Lea, för ett slags födelsedagskalas ;) Asså herrejävlar vad jag älskar dessa tjejor, det var sjukt roligt och jag fick så mycket fint! En jättesöt tröja, kaninryggan som jag ville ha (Lillinor: Love you), en massa smink, en sminkväska, en helt awesomeklocka, lite pengar, en spargris, kakor, örhängen... helt sjukt vad gulliga ni är<3 Vi gjorde en massa, tjockade oss och lekte på lekplatser ;) På kvällen hade de flesta gått, men Jessica, Lea, Ellie M & jag spelade vår egen lilla version av sanning eller konka, där man ska erkänna saker i olika ämnen. Och så fick man reda på lite grejs :3 Jessica gick hem vid tolv nångång och Lea & Ellie sov över<3 Idag var jag med de två godingarna igen, mest ute, bara för att vädret var så underbart. Efter att de har gått har jag bara suttit inne, messat & läst. Jag har varit helt död hela dagen, vi vaknade ganska tidigt och jag delade min lilla säng med Ellie M, så man sov kanske inte superbra ;) Men fan om det var värt det! Tack för en skithärlig födelsedag ;D<3


"You look like Hobo the clown that just fucked a pineapple" xD

Spelar ingen roll hur mycket man älskar Justin Bieber, det här är fucking helerious xD Måste fucking ses! xD xD xD




Haha finns en kommentar på youtube under det hära "We all know what the Bieber party pen is for" Hahaha, klockren!


Lalala. la

Hey folks!
Idag kom klasslistorna! Alltså vilka klasser vi ska gå i nästa år. Fast halva världen vet typ redan. Jag kom i 8c, är ganska nöjd, fick rätt bra schema och mentorer, men framförallt kom jag med Jessica, My, Ellie L, Ponta & Lea! Great som fan! Fast synd att man inte kom med vissa... och kom med vissa andra haha... men aja varför oroa sig i förväg! :) Idag har jag haft en riktig mena dag, käkat choklad & piller, storstädat och tagoit ett lååångt bad. Plus så har mobilen ringt jämt, facebook och msn vart också ganska högljutt, massa mail hela tiden, mest angående klasserna ;O Man känner sig nästan populär! Men bara nästan, för egentligen är jag opopulär och allmänt hatad :) Bara så ni vet.

Iaf. Imorgon blir det en kul dag, för då kommer några av världens finaste tjejer hem till mig! Blir lite sleepover också ;) Mycket mycket kul.


Off I go

Hey folks!
Idag har jag bara suttit och druckit massa te, jag har inte ätit något på hela dagen förrutom nån skitnyttig lunch. Bara fär att jag är för lat för att move my ass och göra en macka. Vilket är illa! Så nu ska jag dra till consum lite snabbt och köpa en massa choklad, så att jag, God help me, inte går ner i vikt eller något annat hemskt. ;) Då vet ni! Tjao..


Min data luktar kykling...

...är det dåligt?


Rubrik

Idag skulle jag på Sonisphere förfest, men Tessie är stuck in Jämtland så det sket sig. And that kinda sucks monkeyballs.  Men spenderade dagen (eller kvällen mer) på att smutskasta Twilight och lite annat med Jessica, så det blev ju en riktigt bra dag till slut ändå :) So ya' know


I want it.

Inköpslista för nästa månadspeng:

1. Plattång



2. Hårmousse

3. Rosetthårspännen



4. Heels



Maffigt!

Wiihoo, brukar komma på hundra grejer jag behöver varje månad, kolla vem som har blivit sparsam :) Och jag har inte ens blivit av med hälften av den här månadens lille lön. Så jag kanske ska börja spara nu när jag klarar av det. Till en moped kanske...


Emma-Lee

Min mamma sa för en halvtimme sen *citat*"Vad fin du ser ut i håret, du ser ut som en tjej nästan" *slut på citat* Eh? Hur ska jag tolka det där? ;) Mycket trevlig kväll med Jessica Persika btw, som vanligt! Imorgon ska jag till Kungsträdgården med Tessie och typ Viggo, tror jag... Jag vet inte riktigt något alls ehe.

Okey, jag lägger upp aldelles för lite musik här på bloggen, så för att gottgöra er ska jag avslöja en mörk hemlighet of mine.
...
Jag gillar en av Johan Palms låtar ;)

Nej, jag skojar, han verkar vara en riktigt göllig pojk. 100 tummar upp för videon! Speciellt kycklingen och Johans sköööööna moves ;)

Johan Palm - Emma-Lee



Pussen


Snabb update

Nu har jag suttit och ruttnat hemma hela dagen, inte bra. Men ska träffa Jessica nu så tummen upp! ;)
En annan grej, jag har funderat att klippa håret lite till... asså verkligen kort. Men det är bara en tanke. Och om det blir något så får det vänta iaf, hur ofta kan man klippa sig iaf, vill njuta lite av mitt svamphatthår först. Ehe.


Blääh

Tjulululul.
Igår natt slog jag i armbågen i bordkanten och när jag skulle sova, rev upp ett sår och nu ser min säng nermensad ut. Härligt. Idag ska jag leta igenom ungefär 100 filer på min mammas data för att hitta en bild hon letar efter. Kommer nog ta ett tag. Det blir nog en underbar dag! Annan grej som måste göras är att skicka runt lite inbjudningar. Ohlala spännande. Not really, men men ;)


Tisdag

Hellu<3
Jag har haft riktigt najs dag, Ellie fluffen kom hit och var brun som fan och jättevacker, fick ett jättefint armband av henne :D Sen "plinga vi på jessica och frågade om hon ville leka" haha. Så hade vi skittrevligt alla tre. har inte mycket mer att säga, så det får bli såhär kort... well well


...

Congratulations till mig, jag lyckades ta sönder min andra datamus den här månaden last night! ( Jag käde att jag borde markera att det var en datamus som gick sönder, blev lite missförstånd när jag sa fatt min mus än sönder förrut :)) Fast förra gången fick jag iaf liv i den... efter ett bra tag & med hjälp av en hårfön! Iallafall! Ellinor M sötnosen har kommit hem från Tunisien nu, vi ska träffas imorn för jag har knappt träffat henne hela sommaren, bara för att hon är bortrest så mycket :(<3 Men imorgon då jävlar kommer hon hit ;D

Lite snabbt om idag då, blev väckt klockan 11 *läs:skittidigt* av att min mamma ringde till både min mobil och hemtelefonen för att säga att det regnar typ? Well thanx for that. Sen har jag halvsovit framför datan och kollat på film hela dagen, ehehe. Vad ska man göra när vädret är skit liksom? Jusste, så skickade jag anmälan till gitarr, so.. yey. Om två - tre år kanske jag börjar spela ;) Wihoo, alltid nåt ;D


Some onödig fakta

Hey!
Idag satt jag inne och kolla på massa film, först grät man lite till Harry Potter femman, sorgligatse filmen av alla 6 ju :'( Sen såg jag Pocahontas för första gången i mitt liv and I loved it, men tvåan asså... fy fan vilken massa skit. Cp pocahontas valde en annan kille istället för John Smith och jag blev skitdur ;( Och han kämpa inte ens för att få henne tillbaka, bara typ aha, ha ett bra liv hejdå. Det liknar fan mer en reality show än någon disney film ;) Nån thriller såg jag också med Julia, inte spc läskig dock. Julia tyckte att "ingenting hände", vilket jag håller med om, förrutom att hela U.S.A.s befolkning dog och antagligen resten av världen också?! ;O Aja, hehe, nu ska jag kolla på LLion King på polska tills jag däckar, vilket kommer ta ett tag för jag sov halva dagen idag. Galet skönt att kunna sova för en gångs skull, jag måste börja gå upp tidigare och vända  tillbaka dygnet, couse let's face it, skolan börjar fan snart... fast jag längtar helt ärligt lite. heh, ha det gött iaf.


RSS 2.0