M to the E to the N to the S

Om jag fick önska mig en grej i hela världen just nu så skulle jag vilja bli en kille!
Med andra ord: jag har mens! Yeah, I said it! Och jävlig mensvärk.
Ingen sömn för mig inatt, inte.
Just sayin'. Så ni också kan ligga vakna och tycka synd om mig hela natten lång.


Lite långt!

Hey folks!
Bloggar lite på request, för jag är cool. Eller har inte bloggat på hundra år, bad blogger är vad jag är.
Så! Vad har hänt de senaste dagarna. Inte så mycket kommer jag på.
Jo, jag, Maria, Ellinor och Jessica var hemma hos Tessie och firade henne! Underbart roligt var det! Kom typ tjugo killar med bara kalsonger och sprang runt lite vid en tidpunkt, det var interessant :) Men ett stort tack till Tessie för en underbar helg!<3

Som förresten fyller år imorgon!
14 år blir hon.
 Tre av dessa år har jag delat med henne...
Så jävla mycket minnen har det blivit... hela sommaren 2009, shululululu korvsnubben, alla gången vi satt och väntade på tåg, men när de kom så pallade vi inte ställa oss upp och väntade på nästa, alla gånger vi kollat på Titanic och gråtit (speciellt jag..), alla hennes superplanerade fester som aldrig blev av, lerfajten i femman... mycket alltså!

Jag älskar dig Tessie <3


Förrutom det då. Idag fick jag höra en låt Jessica skrev och utförde själv, och jag smälte, så jävla fint! I'm proud to call you ma friend! Sen har det bara varit massa irriterande skit och sjukt mycket läxor... plus löjligt lite sömn. Eller, allting är gelt awesome, eller ttly sucks ;) Så ser livet ut just nu!

Ska verkligen försöka uppdatera bättre från och med nu! Bara för atrt jag är så viktig. (y)



Och! My ville att jag skulle lägga ut en gammal bild på när jag fortfarande hade långt hår! There you go! Det här är typ början av sjuan, och jag är den minst interessanta på bilden! Och ack så förskräckligt ful x'D




Haha, från vänster: Alexandra, Tovs, Ronja, Hanna & jag :'D


Partaj.

Hey folks!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Tessies födelsedag...sfest. Egentligen fyller hon år 30 oktober dårå. Well! Så det blir ingen uppdatering alls idag, inte imorgon heller skulle jag tro, ska nämligen sova över hos Tessie och sen plugga sönder till midnatt när jag kommer hem xp Så i vet.

Så, nu ska jag bara packa lite grejer, ta på mig kläder skulle också vara bra... så sticker jag rätt snart!

 









Eh. Ni får en bild på hur fint jag packade presenten och hur otroligt trött jag ser ut :) Ha en wonderfull helg


Well hi.

Hey people!
Haha börjar alla inlägg så känns det som.. aja whatevva! Idag var rätt okej. Skolan var jobbig de första två lektionerna, prov och intensiv jävla skrivning ;) Men på science I kinda bröt ihop och garvade my lungs out! Wunderbart! Efter skolan stannade jag kvar en sekund och sen tog bussen med Lea och Richard, faktiskt rätt najs! Och sen tjockade jag mig bara resten av dagen! Najs dag alltså! Vilket är verkligen super, stor puss på er som får mig att le varje dag ;) Even if you drive me crazy most of the time. Ehe.

Aja. Imorgon måste jag köpa present till Tessie! Ahh, akut! Plupp.


Kortkortkort

Hey people.
Hehe då har man klippt sig dårå. Vet inte vad jag tycker än, ehe. Mycket mindre gullegull än förrut iaf!

Jaja. Today was a good day. Så jävla mycket garv det blev i skolan idag ^^ Och fick ett såndant kompishalsband av Jessica :D Efter skolan tog jag, Jessica, Lea, Jonas E och hans friend Adam bussen, det var riktigt fun. Vi delade på en klubba så nu har jag tekniskt sett hånglat med de alla! Jajaja, blablabla, sen kom jag hem, var hemma tre sekunder och stack till frissören. There you go! Och nu ska jag plugga tills min röv faller av, häller besin all over itself och bränner ner huset! Hardcore fan!


Nöff

Okey, lite roligare grejer än iförra inlägget nu!
Idag i skolan behövde jag typ inte göra nånting alls, har inte ens rört en penna typ :3 Vi hade lite snabb mentorbriefing eller hur det stavas, sen drog vitill ungdomsmottagningen (jag har en massa massa kondomer nu :D) och missade hela matten och typ hela franska! Sen lunch, so gjorde vi presentationer, vi var lite halvbra, nästan ingen kunde läsa vad jag hade skrivit, inklusive mig själv xD Sen läste vi massor på svenskan och musik var rätt okej. Efter skolan åkte jag buss med Jessica och Sten, riktigt kul faktiskt, fast en del akward moments kan man säga xD Sen köpte jag och Jessica en massa klubbor och solade oss och snackade en bra stund :3 Mys!

Nu borde jag nog plugga en massa.. speciellt svenska, matte och so... ska nog bara göra lite av de två första idag, är så. damn. trött. <--- intresseklubben antacknar så det brinner.

Aja ni får ha det gött i guess :3


Åt helvete med sd.

Idag när jag vaknade på morgonen blev jag nästan förvånad att mitt hus, och världen överhuvudtaget, är fortfarande kvar och allt är ungefär som vanligt :O Alltså, hur fan gick det till att SD kom in i riksdagen? Förrut trodde jag att det enda de ville var att minska invandringen i Sverige, enligt mig illa nog. Men tydligen:

*Är de också emot abortion
*De vill inte att homosexuella ska ha någon rätt till att adoptera
* De vill att man ska bli straffmyndig när man är 12, och att det ska vara lagligt att fästa en eh.. grej på 12:åringar, som gör det möjligt att spåra de...Ifall de gjort något fel alltså. Men asså come on! Om jag bara kollar på sexorna i vår skola, de når en inte ens till axlarna. Ska de vara straffmyndiga och grejer?
*De vill att man ska ta bort hemspråksundervisning. Big NO-NO på alla jävla sätt.

Enligt mig är de bara farligt omoderna... JA, det är okej med invandrare (mer än så, Sverige skulle stå still utan invandrare..), inget jävla fel på att vara homosexuell och för i helvete, det här är bara så jävla löjligt.

Jag bara hatar tanken att det är dels Sverigedemokraterna som bestämmer över mig nu. Eller landet jag lever i iallafall. Nu har vi både kommunister och rasister i vår riksdag! Tur att min generation får rösta nästa val. Då jävlar har sd ingen chans alls. Hoppas jag verkligen.


Lite olika val.

Min mammas patient - Jag har röstat idag.
Min mamma - Vad röstade du på då?
Patienten - Sverigedemokraterna.
Min mamma - Aah..Så du vill inte ha mig här. Okej, hejdå, du får klara dig själv idag.

Min mamma är ball. Och kärringen dog. Nej det gjorde hon inte, men det skulle vara lite ironiskt nästan :)

Aja. Sitter just nu och kollar på valvakan. Ganska trevligt :)
Idag har jag pluggat och städat en massa, lite halvkul, men vad ska man göra!
Imorgon ska jag klippa mig btw :D Det är väl super. Har inte riktigt bestämt hur det ska se ut än.

Men kanske såhär...




Eller såhär. Fast utan den jävla luggen, det ska vara som på vänstra halvan, i hela håret alltså :)



Eller så går jag crazy på den här :D Fast utan de långa delarna därbak, har ju inte ens så långt hår nu.





Kan fan inte bestämma mig! De två första är skitsnygga och kommer vara lätta att styla, men den tredje är ju bara så jävla awesome! Ah, vilket förvirrande liv jag har, med så många svåra beslut att ta... ;)


Lite kort sådära

Hey sleepyheads!
Guess what. Jag har varit vaken hur länge som helst nu. WOOAH! Hamayon killen hälsade på mig imorse and it was acctually real nice :3 Men nu jävlar har man inget att göra. Ska nog kolla på serier på datan min, sen plugga... uäk. Men vad ska man göra.


Nutellaaaaa

Helly people!
Rätt okey dag idag ya know. Ganska kul på alla lektioner, jag, Nicki och Jessica skippade lunchen och stack till Lidl och köpte Nutella som vi åt upp innan vi ens kom fram till skolan :) Vi åt alla med samma sked, så nu har vi praktiskt sett hånglat, som Nicki påpekade. Not exactly how I imagined it, but well well... ;)

Vad mer då. Ida Xing lyckades knäppa upp min bh utanpå tröjan! Skills! (<--- sounds real wrong) Sten har kommit på världens bästa *sämsta* sätt att tjäna pengar på, som jag vill ha mycket mycket procent av och jag fick Mvg på engelska, och jag är så. Jävla. Glad. ;) Efter skolan träffade jag och Jessica på Joanna S :D Super! Det som var kul var att hon tog en väg hon aldrig brukar ta annars och Jessica följde mig lite längre än hon brukar göra, och då möttes vi :D Ganska sjukt, men trevligt som fan!
Aja. I helgen har jag typ inga planer... eller jo kanske. Men äh. Damn I hate guys.
So!

Annan grej. Mitt hår behöver akutklippning. Även om det är rätt kort. Jag vill ha kortare! Så om jag lyckas övertala mor min *hoppas fan..* så blir det lite klippning i helgen också.

Weeii!




Life still sucks :D

Hey people!
No reason to deny, jag var så jävla pissed idag. Så. Jävla Pissed. Ursäktar mig inte, vissa människor skulle behöva riktigt jävla mycket spö, de får nöja sig med att jag är pissed en dag. Nästan vänligt av mig... eh, ingen uppskattning får man...

Men, dagen blev bra ändå! Skolan var för det mesta... blääh. Efter skolan var jag i jakan en sekund med Ellie och Jessica, sen stack jag och den sistnämnda hem till henne och plugga ^^ Eller jaa, mest kolla vi på serier och googla aborted f nånting. Men lite plugg hann vi med! Och så blev jag så mycket gladare, Jessica ist en riktig lyckopill ;) Jusste, så gick min mobil sönder också! Härligt. Kan inte messa eller ringa :( Och just då får man sms som mest såklart. Inte bra.

Aja helvete. Imorgon är det fredag, sen helg baby!!! Myyycket bra, behövs lite vila härborta.


Life sucks.

Hey folks!
Just nu borde jag sitta och plugga matte, men I'm stuck och min hjärna är trög. Plus så har jag slagit sönder mig penna ehe. Så ja, too much for me to handle ;) (a) Så jag bloggar lite smått istället!

Idag vart det en helt okej dag! Jag och Lillinor var i Jakan och kollade lite grejer. Min fina H&M kille var inte och jobbade, fy fan. Vi kollade lite kläder, framförallt killkläder i barnavdelningar! Daaamn, vad snygga tröjor man kan hitta där ;) Jag blir alltid skitirriterad när killavdelningar har en massa snygga grejer i massa olika färger, bandmotiv som Kiss och AC/DC, medans tjejavdelningen är bara hannah montanna tröjor och fluffiga grejer i lila och rosa. Usch fy fan. Jag köpte en killtröja för typ 60 spänn iallafall. Vilket fynd ;) Och det blir fler så fort jag får tag på mer pengar haha. Så ja, vi skuttade alltså runt i Jakan några timmar, sen åkte jag hem, pluggade lite och umgicks lite med familjen min och just nu sitter jag och lyssnar på Rise Against. Håhå va mys!

Okey, då vet ni det. Tillbaka till mattehelvetet -.-'



And that's how I feel about that :)


"Jag har ganska stor kuk, vill du suga?" HAHAHA!

Hellu folks!
Har just kommit hem från Maria, satte mig vid datan det första jag gjorde, nörs som jag är 8) Wellwell! Skitkul var det! Det var Jag, Jessica, Ellinor M, Tessie, Astrid, Ida Xing, Ida, Peggy och Maria såklart! Först promenera vi runt och andades in helium (haha askul), vi åt lite pizza, sen stack vi hem till Maria och bara studsa runt, hon hade förberett massa massa godis, så kollade vi på någon film! Jätte mys :3



Ahh, ni får det här. Slumpvald offuckingcourse.

Nu ska jag titta på en dålig film med familjen min och äta mer godis *kommer spy tror jag* bwahaha najs!<3


Hello.

   Hey people!
Nu jävlar ska jag ta min lilla *LILLIA* blogg på allvar. Uppdatering fan! Idag ska jag och en massa andra iväg till Maria S och fira henne, hon fyllde år igår nämligen! *Skrivit det redan kanske? :O* Blir nog super! Dagen till ära har jag bytt skosnören t.o.m. Rosa & gröna ftw<3

Jahaja, vad ska man skriva mer. Idag har jag städat lite. Jag hatar att städa, känner mig så förodmjukad, eller hur det nu stavas ;( Någon slängde ut en tidning från ett fönster nyss... och jag är fortfarande förkyld :@ Typ det!

Nu ska jag slå in Marias present! Tycker den är ganska lame men vad ska man göra. Ha en wonderfull day!

HAHAHA! Jag bara älskar att slumpa webcam bilder xDDD

 

Seriöst hahaha wtf xD


Inlägg på begäran ;)

Howdie people!
Liiiite länge sen var det jag skrev, men vad ska man göra. Listar lite av det mest minnesvärda de senaste dagarna dock!

1. Det var höstlunken igår... ganska trevligt, man gick lite med trevligt folk och ja, vi överlevde!
2. Jag och My blev utskällda av Pontus på telefon... Fy fan säger jag bara. Det läskigaste jag varit med om xD 
3. Jag har fått MVG- i franskabrevet. Helvte stoltare går nog inte ^^

Eh... det är det jag kommer ihåg.
Idag då! Skoldagen gick ganska snabbt och lugnt, roligaste var *suprice sup-fucking-rice* idrott, man fick göra ungefär vad fan man ville, haha. Jagm, Ida-Xing, Jessica och Rebecka körde en konstig grej, det var en boll som var fäst med ett snöre i en stolpe så skulle man slå den med ett tennisracket. Haha, Jessica fick bollen på sig ungefär 1006487 gånger x) Efter skolan stack jag med Jessica till centrum, vi köpte lite presenter till Maria S, som fyller förresten fyller år idag, stort grattis! H&M killen var och jobbade också, daaaamn den där killen är en av det vackraste som finns <3 Köpte en deo n'r han var i kassan och asså... ahh, han är så söt. Söt söt söt<3

Sen var jag och Jessie på bibblan också, drack varm choklad och läste tidningar från BR ;) Stora flickor är vi! Satt på trotoaren och snakade ett bra tag vid LÄdersättra också. Riktigt skönt var det, vet inte riktigt varför, men jag mår alltid så bra efter att riktigt snackatr med henne, även om det inte är om något speciellt xP Bwhaha :3

Aja, långt inlägg blev det...  Aja superb dag har det varit. Är fortfarande förjävligt förkyld, vill bara att skiten ska försvinna fan xD Så ni vet!


Haha slunpade bild igen och... eh sådär blev det :)



Ser ut som om jag har jävla Harry Potter ärr i pannan haha.

Aja, ha det super people ;)


Tillåt mig att klaga lite...

Jag är förkyld, träningsvärk som fan, ont i ryggen & nacken, ögonen svider, mina strumor luktar skit. Så nu har jag klagat klart :D Nej, jusste, min väska gick sönder när jag gick över en gata och jag började asgarva när vi skulle ta skolfoto så jag ser mupp ut :) NU jävlar är jag klar.

Jahopp, imorgon är det fredag, trevligt säger jag bara! I helgen blir det förhoppningsvis lite stan och lite friends with benefits! Bwahaha :3 Och jaa.. en massa jävla helvetes plugg! Tror jag, håller inte så bra koll på läxskiten : / Men först ska jag krya på mig! Blir massa av det i helgen också! Slänger på ett "förhoppningvis" ¨på det med! Där ser man, hejdå! :D

Tog en helt random bild, kolla inte ens vad jag tog så heh.. denna snygging får det bli!

 

Ah vad den luggen var cool seriös :O Fast denna bild stinker Foki typ.

Saknar lite mitt "långa" hår. Fast bara ibland, för trivs helt enkelt bättre i kortkort.
Saknar sommaren också. Roligaste sommaren på länge skulle jag tro, även om jag inte ens lämnade Stockholm!
Och så saknar jag sjuan... ahh vilka minnen med min underbara muppklass :') Minst lika många skall det bli med denna klassjävel :D



Småskit

Visst är det skumt hur småskit kan få en att känna sig så bra? :D Har varit litelite pyttelite depp på några dagar, eller ja, typ dampat ganska lätt, var till och med lite dryg mot My idag, eller jaa, kändes lite som det :O Inte okej alls för i helvete, om hela min värld skulle gå under, fortfarande inte okej att vara det minsta dryg mot My ;O Inte bra alltså, men nog om det! Men småskit gör en glad alltså, som att köpa ny hårspray och hårmousse *även om hårsprayen luktar toa haha!*, få lite trevliga sms från folk osm inte är det minsta dryga, eller att jag och Julia råkade säga "Asshole" exakt samtidigt och båda med Canada brytning, ehehe. Då är man cool. :D

Idag har inte mycket hänt, min och Jessicas operation går frammåt säger vi och Jonas E ritade ett nazist tecken på min hand :@ BBläh, fick inte bort det heller och fick måla över med eyeliner :O Skum människa alltså. -.-' Imorgon börjar jag sent som fan, vilket är super. Så ska man ta lite skolfoton igen, och jaa, det var typ det. Talala.


RSS 2.0