Sumering av gårdagen i form av bilder

Igår var en bra dag.









Det var igår alltså.
Idag var en hel annan historia. Idag körde vi minigolf med skolan, slutade vid 12.00 och sen dess har jag klistrat tidningsurklipp på en ballong. Och imorgon ska jag få en present :3

Leben ist schön!


Politiska drömmar

Första dagen av choice har jag bakom mig. Not bad, not bad. De enda i gruppen jag kände var Adam och Jessica, men vad gör det. Vi spelade något jag vill kalla frisbee golf, jag tänker inte ens låtsas att jag är säker på stavningen, men det var väldigt roligt, även fast vi var löjligt dåliga. Resten av eftermiddagen spenderade jag sedan på stranden med Jessica :3 

Hm. 

Igår då. Skulle inte skriva en dagboksinlägg såsom detta normalt, men min fantasi räcker inte långt. Igår, ja. Igår var det morsdag, sepnderade alla mina pengar på en present till mor. Jag tror hon blev glad :) 

På kvällen kastade jag ägg och ketchup på min systers dörr, och skrev ett lömskt meddelande med rött läppstift, som skulle föreställa blod kanske.. när jag gick och la mig sen drömde jag mardrömmar om att elaka politiker utklädda till en massa Darth Vaders mosade Percy Weasley från Harry Potter och vred av hans huvud, medans Julia spelade in politikernas röst med sin egen, där hon sa att jag ska sluta knäcka knogarna. Min mamma säger att det är för att jag hade skuldkänslor för att jag hade "äggat", som Jessica säger, Julias dörr. Det tror jag inte.

Vilket som, så vaknade jag väldigt trött, därför ska jag lägga mig tidigt ikväll, men också för att jag har överdrivet mycket tid nu när jag inte har några mer läxor och vet inte vad jag ska göra av denna plötsliga flöde av fritid. Det känns som om jag slösar tid om jag sitter och läser eller tittar på tv... får hitta på en massa nya hobbies till i sommar, så att jag överlever. 

Och med detta lite tråkiga inlägg önskar jag er en god natt och överdrivet söta drömmar om små kanniner eller vad ni nu vill. Godnatt :)


 


I brist på annat att göra

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Träffade ingen efter skolan, men Jessica åkte jag hem med
2. Personen du pratatade med: Min mamma
3. Du fick SMS av: Kanske Färnam..
4. Du kramade: Julia

Idag

5. Kläder: Jeans, jeansjacka, vit tjocktröja
6. Bättre än igår: Smula svagare huvudvärk idag än igår

Imorgon

7. Är det: Onsdag. Sista SO:n på hela året :D
8. Planer: Sluta skita i alla läxor jag håller på att drunka i,,
9. Något tråkigt som händer imorgon: Jag kan tänka mig att imorgon kommer vara en otrevlig dag överhuvudtaget :)

Favorit

10. Nummer: 2 senast jag tänkte på det.. vilket var ett tag sen
11. Färg: Hm, klär mig helst i svart och inreder i rött så. Båda
12. Årstid: Sommar, helt klart
13. Saknar du någon? Inte direkt
14. Humör för tillfället? Har läst igenom några sidor av Twilight nyss, big mistake, väldigt powerful bok. Gör mig sentimental direkt, helt otroligt.

Frågor och svar

15. Det första du gjorde: Idag? Låg kvar i sängen och funderade på varför bandit har så mycket Evanescence och Anouk på morgeonen
16. Vad åt du sist? Flingor & mjölk
17. Vad irreterar du dig på? sisådär 60% av alla i min omgivning
18. Tror du på distansförållanden? Tror och tror, jag tror inte det är en bra ide iallafall.
19. Vem tänker du på just nu? Gerard Way
20. Tror du att personen tänker på dig med? If only. 
21. Vart reste du sist? Szczecin
22. Vad gjorde du igår kväll? Inte sov iallafall
23. Liknar du din mamma eller pappa? Kopia av mamma till sättet, en blandning av mamma, pappa och mormor till utseendet
24. Ler du ofta? Beror helt på vem jag är med
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek kommer i olika formaer, därför kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nej, kan inte skilja på fallande stjärnor och flygplan ändå så
27. I vems säng sov du i igår natt? Min
28. Vilken färg har din tröja? Orange eller röd kanske..

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Så dramatisk som jag kan vara ibland, så säkert
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Haha ja. Sover himla bra då
31. Gråter du när du skadar dig? Nej, om jag gråter så är det i 90% av fallen pga frustration

Lycka

32. Är du en glad person? Again, beror på vem jag är med. Vissa kan jag inte inte le med, andra gör mig på dåligt humör bara jag sert dem
33. Vad gör dig glad? Being evil
34. Önskar du att du var lyckligare? Nja. Att vara lite bitter ibland ger en speciell karaktär..
35. Är lycka överskattat? Hm, kan inte svara på det.
36. Kan musik göra dig glad? Ingenting påverkar ens humör så som musik.

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Ja
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Helt ärligt undviker jag helst att säga det, men visst har det hänt, båda hållen tho
39. Har du en flick/pojkvän? Nej
40. Är du nöjd med det? Ohja. Jag önskar jag var lite mer singel ändå
41. Är du kär? Hah. Nja, Det ör nog bara hormoner blandade med sommarkänslor or smth (:

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Listan skulle bli nästan oändligt lång
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Absolut. Höll på med något liknande för bara någon vecka sen
43. Är du en mobbare? Nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja, och det är otroligt irriterande när det blir så.
45. Har du blivit sviken någon gång? Inte vad jag kommer på just nu.

Skolan

46. Gillar du skolan? Jag minst sagt ogillar skolan, starkt.
47. Favoritämne? Hate'em all.
48. Värsta ämne? Hate'em all.
49. Har du spytt i skolan nån gång? Sett andra spy, mitt i matsalen t.o.m., men själv, nej.
50. Är skolmaten god? Har hört att de har bättre i fängelsen

Gratulerar

Godkväll.
Imorgon fyller Ellinor Magnusson år. Härligt, något att blogga om. Självklart är jag även glad för hennes skull. Jag säger grattis redan nu... Grattis! Nu är det meningen att jag ska skriva någon smörig beskrivning av henne, så ja. Ellinor är en underbar person, verkligen, hon har ett hjärta av renaste guld och förgyller min dag hur bittert den än började. Alltid! Hon är glad nästan jämt, inte sådär irriterande glad som vissa kan bli och då vill man slå ut några tänder på dem, utan sådär smittsamt glad. En vacker flicka jag älskar en massa helt enkelt!



En blid på henne också!

Från en sak till en annan.. jag har upplevt en någorlunda smärtsam helg, så som de flesta i engelska, kan jag tänka mig. På fredagen hade vi sportsday, direkt efter det har jag varit ute och slösat bort mitt liv till sisådär 9-10 på kvällen, då jag kom hem och somnade nästan direkt. Nästa dag fick jag en sån galen träningvärk.. eller ja, den fanns där iallafall.

Jag såg Pirates of the Caribbean också eller hm. Jag har aldrig lyckats stava det rätt. Filmen var inte en besvikelse direkt, men det var nog för att mina förävntingar var rätt låga. Jag misstänkte att fjärde filmen var en film för mycket och jag hade nog rätt. Redan i första minuten började skaparna upprepa sig så mycket att man blev ledsen. De förstörde alla de tre första filmerna för mig med denna. Drog samma skämt och story en gång för mycket helt enkelt. Resultatet blev ganska förutsägbart. Jag läste en recention av den filmen också, lite överdriven sådan, där de kallade Johnny Depps skådespeleri för partytrick och det enda positiva med filmen hans fördelaktiga utseende. Bullshit. Penelope Cruz är ju rätt fin hon också :)

Idag har jag spenderat det mesta av kvällen med att göra en art läxa, helt onödigt egentligen, en hel del av mina arbeten saknas och jag tror knappast på att jag kan få ett bättre betyg än g... Synd det, men för sent att tänka på det nu.

Finns en låt jag vill att ni ska höra också, Screaming Bloody Murder av Sum 41. Väldigt bra låt, från deras senaste platta är jag ganska säker på. Jag älskar hur det här bandet blir bara bättre och bättre med tiden, tvärtemot alla andra band..sigh. Nu låter de lite åt Panic At The Disco hållet tycker jag. Den här låten i alla fall. Jag läste i en kommentar att introt liknar A Little Piece of Heaven av Avenged Sevenfold. Nog ligger det lite sanning i det. Eller vad tycker ni? Jag menar..eller vad tycker du Jessica? :) 




"God's got a plan for me?
Well I'm gonna tell you one thing
I don't have the patience or the time."

Förlåt ni som bryr er för att mina inlägg kommer så sällan, men jag skriver hellre när jag har något at skriva om än göra jävla dagbok/outfit blogg av det här. Inte för att jag någonsin skulle ha gjort det. Ehee. Godnatt bara. 


Sleepyheads and kids

Två inlägg per dag, vad säger ni? Finns en anledning till det. Jag ville lägga mig 22 idag, eftersom jag har slarvat lite med sömnen på sista tiden och tro mig, trötthet klär mig inte. Dock ville jag ordna upp någonting på flugan vi kallar internet och plötsligt var klockan fem över. Då ska ni veta att jag går och lägger mig endast på fulländade klockslag. Lättare att räkna hur många timmar man har sovit då. Eftersom det är ett tag kvar till 23, så skriver jag lite till, i brist på bätttre att göra.

En annan, något mindre ytligt anledningen till varör jag längtar till att få lägga mig är att jag är så trött. Jag får skylla mig själv, idag var jag kvar på prao:n ända till den allra sista ungen blev hämtad, vilket var ett bra tag över 3 timmar längre än jag behövde stanna idag.. Med fri vilja måste jag påpeka. Denna prao är nog bland det roligaste jag har gjort på länge. Nog är det lite hemskt att imorgon är det sista dagen, men dagiset jag är praktikant på ligger precis vid vägen där jag promenerar mot bussen på vardagar så jag kanske inte ser ungarna för sista gången någonsin. För det skulle jag aldrig tåla.

Och därmed avslutar jag denna känsloladdade inlägget med en bild. Oh hurrey!


"I'm free... I recommend this feeling."

Det finns en sak jag har glömt att nämna för Er, mina få läsare, aka Jessica + stalkers. När jag var i Polen gick jag och min familj och kollade på bio en kväll. Vi såg Sala Samobojcow, som kan översättas till Suicide Roome eler Hall of Suicides. Filmen var så klart polsk och jag skämms när jag säger att mina förväntningar inte var skyhöga. Jag är en av töntarna som tar den säkra vägen och ser för det mesta amerikanska filmer, men den här filmen var verkligen something. Det är verkligen beklagligt att den inte visas i Sverige. Har letat fram en trailer med engelsk text, engelskan är ite alltid perfekt tho, men vad ska man göra. Nothing to loose av Billy Talent är ju med i filmen, om någon knasig inte uppskattar filmen så är det där väl något ändå?



Fick bra kritik denna film i polska tidningar och jag väljer att lite på dem, då de sågade Justin Bieber Never say never 3D totalt, lägsta betyg och hårda ord.


RSS 2.0