Avatar Joanna!

Jag nolifade runt på fejsbok lite idag och såg lite bilder på Avatar helt plötsligt! Eller litefolk med ännu mindre liv än mig *hehehehe* som slösade bort en massa energi på att göra sig själv till de dära. Skoj, tyckte jag och försökte också. Hur tycker ni att det blev? Va? Va? Vavavavava?




Syns det att jag aldrig sett filmen? ;)Först måla jag bara fejjan, men mina kläder va så "utmanande" så jag blev blå.Ngn som get it? :D

Va mer gjorde jag när jag ko,m hem? Jo, jag städade mitt rum OCH köket, bara för att mor min skulle bli glad när hon kom hem. Var hon det? Nej jävlar va missnöjd hon var för att jag borde ju ha slängt soporna oxå. Sooooorry.
Föräldrar asså! Pjuh.

Nu ska jag sova, tror jag. Fast först ska jag gråta lite över min tumme så att mor får skuldkänslor och köper mig en glass.

Jag är nog verkligen trött, vette fan vad jag skriver om. Puss pch godnatt på er. Dig oxå Tessie, om du ska med till bion imorgon så måste du upp innan 5 på eftermiddan iaf. Känns det som. Det blir en hard dag imorrn. Måte fråga om Jessica kan följa med te bion. Och lite sånt. Jaja, godnatt iaf. Sov sött och dröm om mig. Baaaara mig. O.o♥


Kommentarer
Anonym skrev:

ja det synns värkligen att du inte sett filmen hahaha :P men cool blev den ändå! <3

2010-02-14 | 10:16:15
Blogg: http://ellima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0