Punkter

Tja!
Dagen i punkter:

Science: Vi håller på att bli klara med science fair, great! :D
Rast i över en timme: Ute med typ halva klassen var vi, hängde på klätterställningen och så, unga och tunga som vi är xD och jag fick en sticka och blev jätteledsen, haha xD
Svenska: Tråååååk. För det mesta.
Lunch: Var och gungade med Jessica och Ellie M :D♥
Engelska var skitkul, typ garvade sönder hela lektionen. Men hann inte göra ett piss så Mr Bryant snackade med mig och hektor efter lektionen och typ hota med att byte platser på oss, ringa föräldrarna, sänka betyget och lalalala om vi inte skärpte oss. Pfft.
Matte var vi på promenad i första halvtimmen, fyfan va najs det var :D En massa sol och glada pirater makes my day :D♥ Sen bytte vi platser, så nu sitter jag längst bak, great ;)
Franska: Vi hade Mr Åkberg, skitsträng var han ;) Och sista kvarten snacka han typ lag och rätt? på svenska dårå.
Efter skolan fick vi hämta kakaor att sälja, tog ungefär 100 år xD Sen fick man bära hem skiten också. På bussen innan jag skulle gå av så tänkte jag att det skulle suga om det började regna också xD Ironiskt nog så gjorde det det också. Men det var faktiskt skönt, slapp man svettas ihjäl. Plus så älskar jag lukten av regn, weird som jag är (a). När jag kom hem så träffade jag Alex. Great. och nu måste jag bara plugga lite på provet på tordsadg + ngn damn läxa O.o Hinner man göra imorgon annars ;P Ehehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0