TicTac Nutella.

Haha, ni som har Spotify, har ni hört TicTac reklamen där? Om inte, sätt på musik och uggla vi datan tills den kommer. Haha, nejdå, så spc är den inte, men seriöst? ;)

Igår var det Alla hjärtans sag och jag var med ett par skitsnygga tjejer på lite bio ;D Mwahaha. Tessie & Ellie M menar jag då. Filmen var faktist bra, lite förvirrande med en masa karaktärer, men riktigt bra skådisar var med. Egentligen en till av många idiotiska romanr´tisk komedier, men rätt fin ändå. Idag i skolan hände det not much, men det var en kul dag! På livskunskapen blev vi t.ex. för första jävla gången in history släppta i tid, eller lite innan t.om., bara för att vi var så värdelösa och garvade litet för mkt.Och jag hann med bussen! Yeah.

Nu ska jag göra klart lite engelska skit, för jag hinner aldrig med ngt i klassrummet, det är ngt spc med engelskan... man orkar aldrig göra ngt, men det är alltid kul. Haha, gotta love engelska ;) Sen ska jag knarka mackor, för för första gången på flera ljusår så har vi Nutella hemma. Och finns det ngt bättre än rostat med Nutella? Jo, Rostat vitt bröd med Nutella + Oboy. Och gissa vad jag sja käka nu? Ahh, life's sweet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0